Laga mat utomhus

Att äta utomhus är en del av tjusningen i att vandra, övernatta i tält samt fiska och jaga. Men det kan också vara rätt bökigt, kladdigt och stökigt. Här listar vi våra favoritprodukter för en enklare måltid utomhus!


Förbered hemma

Nyckeln är att förbereda så mycket du kan hemma. Hacka och skiva allt du har tänkt att tillaga så att du slipper detta moment väl ute i naturen. Glöm inte smaksättare så som kryddor och örter. Sist men inte minst: se till att du har med dig all utrustning du behöver! Se nedan för våra favoritprodukter.

Hacka, packa, ut på tur!


Stek, koka & red

Med en stålplåtspanna kan du steka, koka och reda det mesta! Vi har tagit in den populära Svartsjöpannan, som vi själva använder, i vårt sortiment. Den finns med spiralhandtag i metall eller med ett skönt och snyggt trähandtag. Båda är självklart fällbara vilket gör att den tar betydligt mycket mindre plats i packningen.

Utöver dessa har vi även en non-stick grillpanna för de perfekta grillränderna! Även denna har ett fällbart handtag och väger endast 565g. Alla pannor går bra att använda över öppen eld.

 • Svartsjöpannan med spiralhandtag
  Svartsjöpannan med spiralhandtag
  469kr
 • Svartsjöpannan med trähandtag
  Svartsjöpannan med trähandtag
  399kr
 • Grillpanna non-stick
  Grillpanna non-stick
  189kr

Förvara mat & dryck

Det är viktigt att din mat och dryck förvaras på ett enkelt och bra sätt. Kanske vill du ha med dig kaffe hemifrån, en soppa du har förberett eller en hel måltid! Vi gillar vår praktiska mattermos som rymmer hela 0,8 liter och som dessutom har bestick som förvaras i locket.

 • Mattermos 0,8 L
  Mattermos 0,8 L
  299kr
 • Termos 750 ml
  Termos 750 ml
  249kr

Äta & dricka

Dags att avnjuta måltiden! En storfavorit hos oss på Oute är det fällbara besticksetet från Out360. Med en härlig röd färg som sticker ut och försett med kapsylöppnare och planmejsel, tycker vi att det är en given del av packningen.

Inget är härligare än att dricka kaffet ur en träkåsa. Eller varför inte snapsen? Vi har träkåsor i tre olika utföranden och mått. Dessutom hittar du en praktisk aluminiummugg med karbinhake i sortimentet.

 • Bestickset
  Bestickset
  169kr
 • Träkåsa traditionell
  Träkåsa traditionell
  129kr
 • Aluminiummugg
  Aluminiummugg
  99kr
 • Träkåsa snaps
  Träkåsa snaps
  69kr