Shopping cart0
Shopping Cart
0

FAQS

Här får du svar på de allra vanligaste frågorna.

Har ni en fysisk butik?

För att kunna erbjuda våra kunder så låga priser som möjligt har vi valt att endast sälja våra produkter online.

Varför måste jag ange e-postadress när jag beställer?

Vi behöver din e-postadress att kunna skicka en orderbekräftelse till dig så att du ser att beställningen är korrekt och att dina kontaktuppgifter stämmer.

Kan jag ångra mitt köp?

Du har 14 dagars ångerrätt från den dag du mottar varan enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Ångerrätten gäller endast om varan är oanvänd och oskadad. Ångerrätten gäller inte för varor som snabbt kan försämras eller bli för gamla. Det gäller t.ex. livsmedel och kosttillskott med kortare förbrukningsdatum. För att vara säker på att den vara du vill returnera omfattas av ångerrätten, behöver du kontakta oss för att få din retur godkänd och en retursedel, innan du skickar tillbaka varan.

Kan jag byta en vara?

Du kan byta oöppnade produkter. Kontakta oss om du vill byta en vara så skickar vi ut en returfraktsedel till dig. När vi får tillbaka varan skickar vi den nya varan till dig utan kostnad. För att bytesrätten ska gälla måste varan skickas tillbaka i sin originalförpackning och i ursprungligt skick.

Vilka betalsätt erbjuder ni?

Vi använder betallösningen Klarna Checkout där du kan välja fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning och direktbetalning via din internetbank. 

Så här fungerar Klarna Checkout:

Du fyller i din e-postadress och postnummer och slutför köpet. När du bekräftat köpet väljer du betalsätt. Om du väljer Klarna Faktura kommer en e-postfaktura att skickas till den angivna e-postadressen.

Vad kostar frakt och reurfrakt?

Vid order över 399 kr är frakten fri. Vid order under 399 kr betalar du själv fraktkostnaden som ligger på 39 kr. Läs mer om våra fraktmetoder. Det kan även tillkomma avgifter om du väljer delbetalning eller senarelagd betalning via Klarna.

Du betalar inte för returen.  När du tar kontakt med oss för att returnera en vara ber vi dig att ha track&trace koden tillgänglig. Du finner koden längst ned på fraktsedeln på e-handelspåsen som varan levererats i. Vi skickar QR-kod antingen som sms eller e-post som du kan visa hos ett Postnord ombud för att få en fraktsedel utskriven. Läs mer om ångerrätt och byte av vara.

Vilka fraktmetoder erbjuder ni?

Vi skickar alla våra produkter via Postnord Varubrev 1: klass. Med Postnord Varubrev 1: klass levereras ditt paket normalt direkt i brevlådan eller plcaceras utanför din dörr.

När får jag min beställning?

Beställningar levereras normalt inom 3 vardagar.