Shopping cart0
Shopping Cart
0

Butik

Sort by:
Sold Out

Lätt, smidig och praktisk aluminiummugg utrustad med en karbinhake som lätt kan fästas på ryggsäcken. Passar utmärkt för dina fikapauser eller när du behöver släcka törsten på din vandring eller promenad.

Material: 100 % aluminium, rymmer 250 ml

Välj alternativ
Sold Out

Outes rejäla träkåsa är tillverkad helt i trä med en praktisk lädersnodd för upphängning och är greppvänlig med två fingerhål för ett fast grepp. Att dricka kaffe eller annan dryck ur en träkåsa ger en speciell känsla och närhet till naturen. Denna kåsa andas tradition.

Skötselråd: En träkåsa bör inte maskindiskas eller utsättas för rengöringsmedel. Det bästa är att skölja av kåsan med varmt vatten efter varje användning och sedan låta den torka upp långsamt. Med jämna mellanrum kan kåsan oljas in med paraffinolja. Låt inte kåsan stå med vätska i utan töm alltid kåsan efter användning. En välskött kåsa håller i många år och kommer att glädja dig på många fikapauser.

Mått: Längd 16 cm, bredd 10,5 cm, djup 4 cm. Rymmer cirka 1,5 dl.

Vikt: 170 gram

Välj alternativ

Ett praktiskt bestickset som är perfekt för din måltid på vandring, camping, båttur eller skogspromenad. Besticksetet består av tre separata delar av metall som fungerar likt en fällkniv – en sked, en gaffel med kapsylöppnare och planmejsel, samt en räfflad matkniv med konservöppnare. Levereras med en nylonpåse för förvaring.

Mått:
Gaffel utfälld med konservöppnare 19,2 cm, utfälld endast gaffel 16 cm, hopfälld 9,3 cm.
Sked utfälld med kapsylöppnare 19,7 cm, utfälld endast sked 16,6 cm, hopfälld 9,3 cm
Kniv utfälld 16,4 cm, hopfälld 9,3 cm
Vikt: 120 gram inklusive påse

Välj alternativ

Lätt och funktionell non-stick grillpanna med praktiskt vikbart trähandtag, ett måste för matlagning på fjället, i skogen eller på campingplatsen. Grillpannan är framtagen för optimal känsla och funktion vid matlagning utomhus.

Skötselråd: Skölj i varmt vatten, gnid in matolja efter varje rengöring
Mått: Bredd 22 cm, längd (infälld) 22 cm, djup 3 cm
Vikt: 565 gram

Välj alternativ

Svensktillverkad panna med spiralhandtag, ett måste för matlagning på fjället i skogen eller på campingplatsen. Svartsjöpannan är framtagen för optimal känsla och funktion vid matlagning utomhus och är utformad enligt gammal beprövad modell och tradition. Pannan är tillverkad av stålplåt som är blästrad på insidan samt preparerad med matolja. Den är dessutom mycket stryktålig och klarar höga temperaturer. Spiralhandtaget är vikbart för att ta så lite plats som möjligt i packningen och i spiralen kan en pinne användas som förlängning ifall det skulle behövas. Svartsjöpannan levereras i en jutesäck tillsammans med skötselråd.

Mått: Diameter 22cm, längd (utfälld) 41cm, längd (infälld) 22cm
Vikt: 650 gram

Välj alternativ
Sold Out

Svensktillverkad panna med trähandtag, ett måste för matlagning på fjället, i skogen eller på campingplatsen. Svartsjöpannan är framtagen för optimal känsla och funktion vid matlagning utomhus och är utformad enligt gammal beprövad modell och tradition. Pannan är tillverkad av stålplåt som är blästrad på insidan samt preparerad med matolja. Den är dessutom mycket stryktålig, klarar höga temperaturer och trähandtaget är vikbart för att ta så lite plats som möjligt i packningen. Svartsjöpannan levereras i en jutesäck tillsammans med skötselråd.

Mått: Diameter 20 cm, längd (utfälld) 41 cm, längd (infälld) 20 cm
Vikt: 580 gram

Välj alternativ

Fleece jacka Bingham black från Trespass är en kraftig, snygg och praktisk jacka som passar utmärkt som ytterplagg under vår sommar och höst. Jackan har en stickad utsida och en mjuk, borstad insida. Materialet heter Airtrap Performance Fleece, och gör att jackan är isolerande, andas och stretchig. Jackan har en hög hals, en dragkedja fram med hakskydd och även tre blixtlåsförsedda fickor. Ärmslutet och jackans nederkant är elastiska.

Fleece håller värme och transporterar fukt vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter. Genom att vi själva använder och tvättar våra produkter, vet vi att de är av hög kvalitet, funktionella, behåller passformen och passar för både naturen och stadsmiljön.

Material: 100% polyester, tyg stickat utseende på utsidan , borstad insida, 320gsm. Tygteknik Airtrap AT200 låg profil med dragkedja, stretchbindning, hög krage.

Tvättråd: handtvätt eller 40 grader, vänd ut och in och använd gärna sköljmedel.

Välj alternativ

Fleece jacka Blackford olive ifrån Trespass, är en tunn, snygg och praktisk jacka som passar utmärkt som ytterplagg eller som isolerande mellanlager under vår sommar och höst. Jackan  har en stickad utsida och en mjuk, borstad insida. Materialet heter Airtrap Performance Fleece, och det gör att jackan är isolerande, andas och stretchig. Jackan har en hög hals, en dragkedja fram med hakskydd och även två blixtlås försedda fickor. Ärmslutet och jackans nederkant är elastiska och det finns läderdetaljer på dragkedja och ena ärmen.

Fleece håller värme och transporterar fukt vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter. Genom att vi själva använder och tvättar våra produkter, vet vi att de är av hög kvalitet, funktionella, behåller passformen och passar för både naturen och stadsmiljön.

Material: 100% polyester, tyg stickat utseende på utsidan , borstad insida, 200gsm. Tygteknik Airtrap AT200 låg profil med dragkedja, stretchbindning, hög krage.

Tvättråd: handtvätt eller 40 grader, vänd ut och in och använd gärna sköljmedel.

Välj alternativ

En snygg, praktisk och smart konstruerad mattermos i okrossbart rostfritt stål som garanterar att du får ett varmt mål mat på dina utflykter även efter många timmar. Den väl tilltagna öppningen gör termosen lätt att fylla på, äta ur och rengöra. Locket i rostfritt stål fungerar även som tallrik och har ett utfällbart bärhandtag. Den praktiska och vikbara skeden förvaras i locket. Termosen håller värme upp till nio timmar och kyla upp till 12 timmar om den är väl försluten. Diskas för hand för lång hållbarhet.

Fakta: Rostfritt stål, bredd 10 cm, höjd 16,5 cm, öppning 8 cm
Vikt: 580 gram

Välj alternativ
Sold Out

En praktisk, stöttålig termos utrustad med handledsrem som passar alla typer av utflykter. Den passar för såväl varm som kall dryck och klarar att hålla drycken kall ca 36 timmar eller varm dryck ca 24 timmar, förutsatt att termosen hålls väl försluten. Termosen är tillverkad av rostfritt stål 302, vilket gör den korrosionsbeständig med en hög hållfasthet. Metallock med innerlock i rostfritt stål och dubbelvägg med vakuumisolering. Termosen har löstagbar sil, praktiskt om kokkaffe eller te ska hållas varmt.

Material: Rostfritt stål
Mått: Höjd 27,5 cm, bredd 7,5 cm, öppning 5 cm
Vikt: 470 gram

Välj alternativ

Smart, snygg och enkel pannlampa som passar utmärkt på din promenad, vandring, skidåkning, löpning eller under din jakt. Lampan har en inbyggd rörelsedetektor så att lampan kan släckas och tändas genom att föra handen framför den. Pannlampan har fyra lägen, kraftigt ljus , svagare ljus, strobljus samt rörelsedetektorn med det starkaste skenet. Lampan laddas via USB, uppladdningsbart batteri och laddkabel ingår. Lampan levererar 150 lumen

Vikt: 60 gram inklusive batteri

Välj alternativ
Sold Out

En extrem pannlampa för dig som verkligen vill lysa upp mörkret under din promenad, vandring, löpning eller under din jakt. Med en CREE på hela T50 levereras 800 lumen och du får en räckvidd på över 100 meter. Tre ljusinställningar, medel, start och och blinkande sken. Lampan är utrustad med två starka uppladdningsbara batterier som enkelt laddas upp med USB, och batterierna behöver inte plockas ur vid laddning. Batteritiden är över 100 timmar och laddningstiden 0-100 % ca 3 timmar.

Vikt: Lampa, batterier, pannband 162 gram

Välj alternativ

Visar 1–12 av 37 resultat

Våra produkter

Vårt sortiment växer ständigt med produkter som är testade av oss på Oute och självklart håller hög kvalitet.